Vischrookerij is een van de trouwste deelnemers aan KiOK


Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /var/www/clients/client37853/web63331/web/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /var/www/clients/client37853/web63331/web/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /var/www/clients/client37853/web63331/web/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /var/www/clients/client37853/web63331/web/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /var/www/clients/client37853/web63331/web/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598
Botterstichting en Vischrookerij tijden kerst in oud Kampen

De Stichting tot behoud Vischrookerij van Heerde en Reumer rookt al vanaf de eerste editie van Kerst In Oud Kampen visch. Een jaar hebben ze door overmacht moeten overslaan helaas. Leuk is het dan wel om zelf rond te kunnen lopen op dit prachtige kerst straatfestival in het mooie Kampen. De beginjaren stonden de Vischrookers jaren in het Keizerkwartier op een prachtige locatie. Na een aantal jaren verhuisden de Vischrookers naar de Hagenpoort om die hoek een beetje aan te kleden en om samen te werken met Vishandel de Buitenhaven.

De laatste jaren staan de Vischrookers met hun Foodtruck Vischrookerij op de gezellige IJsselkade. Samen met de Kamper Botter Stichting, de Vierjaargetijden en de Bastaard veranderen zij de IJsselkade in een gezellige Zuiderzee Cafe sfeer. Natuurlijk is er gerookte zalm, maar ook zijn er hamburgers, soep, gluhwein en warme chocomelk. Verder is er elke avond livemuziek, Ventura speelt bij de Schokkerhuisjes, kan je op de foto met de kerstman en is er een acrobatenact tussen de 4 masten van de Summertime. Genoeg spectakel om langs te lopen en al dat moois rustig te bekijken onder het genot van een hapje en een drankje. U bent van harte welkom.

https://brugnieuws.nl/algemeen/vischrookerij-is-een-van-de-trouwste-deelnemers-aan-kiok