Het succes van de Foodtruck Vischrookerij

In deze wintermaanden zijn de jongens van de Vischrookerij weer veel op pad met de Foodtruck Vischrookerij. Dat het een succes is , is wel te merken aan alle complimenten die ze krijgen. Of het nou tijdens Kerst in Oud Kampen is of ergens op een bedrijfs- of personeelsfeest, overal waarderen de gasten onze pure zalmsmaak. Puur, eerlijk en duurzaam staat ook hoog in ons vaandel. Vandaar dat de Vischrookers nu echte ” Varlaks” roken. Deze zalm kopen ze vers in bij Vischer Seafood op Urk. Varlaks betekent “onze zalm ” en deze zalmen groeien op bij lokale viskwekers en kleine familiebedrijven. In Noorse fjorden boven de poolcirkel waar het water zo koud is dat onze zalmen geen last hebben van zeeluis. Ook hebben ze daar meer ruimte, krijgen ze geen hormonen, kleurstoffen of antbiotica. De omgeving en het biologische voer zorgen ook voor een gezonde en pure zalm. Wat ook weer ten goede komt van de smaak, naast natuurlijk de ambachtelijke manier van roken door de Vischrookers zelf.

Naast deze pure zalmsmaak is het succes ook te danken aan het feestje wat de Vischrookers er altijd van maken. Het aantal foto’s wat van ze gemaakt worden tijdens de evenementen is aanzienlijk. Het liefst staan de Vischrookers op 1 daagse evenementen en feestjes. De grote foodtruckfestivals duren meestal 3 dagen en vragen vaak veel stageld. Overal waar de Vischrookers helemaal heen rijden maken ze veel promotie voor de stad Kampen en Brunnepe. Mensen vinden vooral de oude visserijverhalen en de botters mooi en wij nodigen ze altijd uit om eens naar onze mooie stad te komen kijken. Daarom is bij de foodtruck altijd de Kamper vlag te zien en is de oude Opel Blitz uit 1967 ook in de Kamper kleuren.