Paaszalm voor woon- en zorgcentrum De Amandelboom

Op maandag Tweede Paasdag gaan de Vischrookers uit Brunnepe zalm roken voor het personeel en de bewoners uit de Amandelboom. Hiermee willen de Vischrookers hun bewondering uitspreken voor het hardwerkende personeel en de bewoners die binnen moeten blijven. Tweede paasdag is altijd een dag voor een uitje of familie bezoek en beide zijn nu niet mogelijk. Dus nu komt een klein ” uitje” naar de Amandelboom en kunnen de bewoners vanaf de balkons zien hoe de verse zalm daar ter plekke wordt gerookt.

Met fors stemgeluid kan er het een en ander verteldt worden en er klinkt tussendoor gezellige oude Zuiderzeemuziek. Samen met de activiteitenbegeleiding van de Amandelboom is er gekeken hoe de vers gerookte vis veilig naar binnen kan. Ook voor familie en vrienden die hun dierbaren op afstand komen begroeten is er een stukje vis te proeven. De Foodtruck Vischrookerij staat maandagmiddag vanaf 1400 uur volledig uitgestald in de mooie binnentuin aan de achterzijde van de Amandelboom.