Gezond roken bij Myosotis

Ook dit jaar waren de Vischrookers uit Brunnepe weer gevraagd door de activiteitencommissie om bij verpleeg- en revalidatie centrum Myosotis zalm te komen roken. De dag na het boosterprikken kregen alle bewoners en het personeel een lekker en gezond mootje zalm voorgeschoteld. Vlak naast de mooie Kerst binnentuin stond de Foodtruck Vischrookerij in Sinterklaasstijl. Alles om het maar gezellig te maken voor iedereen in deze moeilijke tijden.

Vis roken is een gezonde manier van roken daarom is de slogan van de Vischrookers ook “Rooken is Gezond” en dat staat als reclame uiting op een oude zaag geschilderd op de luifel van de Foodtruck Vischrookerij. Zalm zit vol goede vetten en Omega3 en dat is weer goed voor de weerstand van de mensen.

Het was weer super fijn om te mogen roken voor al deze mensen en om meer foto’s te kunnen zien kunt U kijken op de facebookpagina “Foodtruck Vischrookerij”.

Artikel in de Brug